skip to Main Content
Tips Voor Het Veilig Transporteren Van De TV En TV-meubel

Tips voor het veilig transporteren van de TV en TV-meubel

Tips voor het veilig transporteren van de TV en TV-meubel

Heb je een prachtige televisie en televisiemeubel? In dat geval is het erg belangrijk, dat beide elementen van je inboedel op een veilige manier worden verhuisd naar een nieuwe woning. Je kunt er logischerwijs voor kiezen om de verhuizing helemaal zelf uit te voeren, zonder hulp van professionele verhuizers. In zo’n geval loop je echter het risico dat de meubels of televisie beschadigd raken, met alle gevolgen van dien. Verstandiger is het om de verhuizing van je meubels aan een specialist over te laten. In dit artikel vertellen we je hier meer over!

Tip 1: verhuisbedrijf inschakelen voor je verhuizing

Bekijk de mogelijkheden van een verhuisbedrijf in Amsterdam, Rotterdam of een andere plaats in de buurt eens. Je zal hierbij al snel opmerken, dat het inschakelen van verhuizers helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Vaak kun je namelijk zelf bepalen, welk deel van de verhuizing je aan de experts overlaat en welk deel je zelf uitvoert.

Tip 2: zorg voor voldoende kleden en bubbeltjesfolie

Om de kans op ongelukken te verkleinen als je de verhuizing zelf uitvoert, is het belangrijk om voldoende beschermende materialen in huis te halen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende kleden en bubbeltjesfolie om de televisie en het TV-meubel mee in te kunnen pakken. Deze middelen kun je tegenwoordig heel eenvoudig op internet bestellen.

Tip 3: voorkom dat de televisie kan schuiven

Tijdens het vervoer van een televisie is het vooral van belang, dat het apparaat niet kan schuiven. Zorg er daarom voor dat de televisie stevig neergelegd wordt in een auto of verhuiswagen. Het kan verstandig zijn om de televisie los van de andere elementen uit je inboedel te verhuizen. Zo voorkom je dat deze beschadigd raakt tijdens het vervoer!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken