Dressoirs – fleur uw kamer op

U bent op zoek naar een Dressoir, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk en oordeel zelf. Een dressoir koop je als statement in uw woonkamer. De stijl bepaalt. Wat is uw stijl en hoe moet het dressoir passen in uw interieur? Moet het de blikvanger zijn, of wordt het een puur functioneel item in uw huishouden. U beslist. U kiest en u beslist. Kijk eens goed rond op de website en kies dan wat het best bij u past.

Welke stijlen dressoirs wij aanbieden

Gaat u voor klassiek, en kiest u voor eiken bijvoorbeeld, met mooi bewerkt eikenhouten blad. Of mag het een modern dressoir zijn, in een meer neutrale kleur zodat u het goed kunt combineren. Heeft u een strak interieur, ook dan kunt u bij ons slagen met een mooi strak dressoir waarin u uw spulletjes kwijt kunt. Wilt u deuren met of zonder glas? Wilt u deuren of slechts laden, of mag er ook een open gedeelte zijn met legplanken? De keuze is aan u. Met of zonder verlichting en eventueel een vitrinekast gedeelte erin. Er zijn genoeg mogelijkheden.

De functie van uw dressoir

Een dressoir kan een mooie eye catcher zijn of puur functioneel om bijvoorbeeld te gebruiken als tv-meubel, met daarin eventueel uw dvd-speler en opslag van cd’s en dvd’s. Bij ons vindt u wat u wilt. Vraagt u ons gerust om advies. U kunt onze contactgegevens vinden op de website. Stuurt u ons een mail, wij zullen uw bericht van een gedegen antwoord voorzien en u adviseren op het gebied van de beste mogelijkheden en u laten zien wat de nieuwste snufjes zijn.