skip to Main Content
Interieurtrends Van Het Voorjaar Van 2020

Interieurtrends van het voorjaar van 2020

Interieurtrends van het voorjaar van 2020

Met de zomer in aantocht is het een mooi moment om weer eens kritisch naar je eigen interieur te kijken. Een voorjaarsschoonmaak en een frisse look in je huis zorgen ervoor dat je weer helemaal opgeladen de warme zomermaanden ingaat. Natuurlijk zijn er ook dit voorjaar weer een aantal nieuwe trends op het gebied van je interieur. Wanneer je een auto hebt, heb je je nieuwe meubels nog snel in huis. Met de volgende tips ben jij snel weer bij de tijd, en je huis daarbij ook!

Aardse warme kleuren

Deze zomer zijn warme donkere kleuren helemaal bij de tijd. Diepgroen is al jaren een trend en ook dit jaar komt deze kleur zeker weer terug. Ook terracotta, beige, een warme rode kleur of indigoblauw zijn niet meer weg te denken uit je interieur tegenwoordig. Een nieuwe kleur op de muur zorgt gelijk voor een compleet andere look.

Duurzaam huis

Anno 2020 is duurzaamheid natuurlijk een super hot topic. Alles moet duurzamer, en dus ook jouw huis! Je kunt dit doen door eens een bezoekje te brengen aan een vintagewinkel bij jou in de buurt. Het zal je verbazen hoeveel mooie spullen hier nog te vinden zijn. Balans is belangrijk, koop een mooie tweedehands bank en zet deze in de kamer met moderne meubels. Ook ledverlichting wordt steeds mooier en slimme energieregelaars kunnen ook een uitkomst bieden.

Als je toch bezig bent met verduurzamen, denk dan eens na om je auto de deur uit te doen. Wanneer je deze niet elke dag nodig hebt is een auto huren een goedkoop en duurzaam alternatief. Er gelden overigens wel regels voor het huren van een auto, en deze verschillen voor de hoofdbestuurder van de auto en de passagier.

Imperfectie is hip

In plaats van alles strak en perfect, is deze zomer imperfectie de nieuwe trend. Deze rage is ontstaan uit een protest tegen de perfecte plaatjes die te zien zijn op sociale media. Asymmetrie wordt de nieuwe norm. De spullen in huis moeten allemaal een verhaal op zichzelf vertellen. Combineer vierkante meubels met ronde meubels en gebruik verschillende materialen.

Met deze tips ben jij weer helemaal up to date voor het komende seizoen. Natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om al je nieuwe spullen makkelijk mee te nemen. Gelukkig kan je nu een auto huren zonder creditcard, en is dit dus voor steeds meer mensen toegankelijk. Zeg nou zelf, niemand wil toch zijn nieuwe meubels op de fiets vervoeren? Een auto zorgt ervoor dat jij snel thuis bent en is bovendien erg comfortabel bij het verplaatsen van je meubels.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
×Close search
Zoeken